Huset

Det lilla stenhuset på två våningar ligger i den medeltida byn Monteverdi Marittimo.
Den stenlagda bygatan utanför huset är en mycket lugn gågata så man störs inte av bilar, som mest kan man se någon granne gå förbi eller en enstaka turist. På samma gata bor bara två familjer varav en är sommargäster.
En kort beskrivning av huset: på undervåningen kommer man först in i en hall som sen till vänster leder in i köket som har modern standard med spis kyl/frys och bord med 4 stolar, med plats för fler om man vill
(På fotot nedan är de två fönsterna på undervåningen köket, medans fönstret ovanför ingången är vardagsrummet och det längst till vänster sovrummet).
I anslutning till hallen ligger också badrummet med dushkabin, wc, bidet och handfat. Från hallen leder en trappa upp till övervåningen. När man kommit upp för trappan kommer man till vardagsrummet med öppen spis. Här finns en bäddsoffa med plats för två pers (1.60 bred). Angränsande ligger ett stort sovrum med dubbelsäng.
Huset är svalt och skönt på sommaren, idealiskt att återvända till efter en varm dag på stranden. Hyran är 400 € / veckan (3600 SEK) under juni, juli och augusti månad. I hyran ingår städning, sänglinne och handdukar, och även förbrukningskostnader som gas, vatten och el.
Huset hyrs ut från lördag till lördag med avresa innan kl 11.00 och ankomst efter 16.00. Har man speciella önskemål om andra tider och dagar kan det förstås ordnas om möjligt.

Annunci